torsdag 5 mars 2015

Vad händer i vår vardag


För att ni, kära läsare, ska förstå vår vardag lite bättre kommer här ett inlägg (strax efter det första) om vad vi vanligtvis donar med på dagarna när vi inte planerar och försöker bli kändisar (som vi säkert blir).

Måndagar till fredagar ca. klockan 8.00 - 14.00 försöker vi vara sofistikerade, goda förebilder och vuxna människor. När arbetsdagen slutar beger vi oss till stallet för att "hästa". Müffinsführern har två hästar i sin ägo men i stallet finns fem hästar till som tillhör MF's systerdöttrar och svägerska. Alltså är hästar något som berör vardagen väldigt mycket (så där lyckas vi fånga många hästintresserade människor som ska se till att vi blir kändisar). När man fått sin dagliga dos häst återvänder man till hemmets trygga vrå, Kollektivet.

I Kollektivet eller Kollektivi (därför fifty shades of Kollektivi) som vi kallar det, bor MF + fästman, Kapten Rödskägg och Mr. Forest (det ryktas även att vi ska få nya grannar snart). 

I hemmets trygga vrå kan man bete sig precis som man vill. Vanligtvis är vi mycket lugna och beskedliga människor. Detta gäller ju förstås måndag till fredag kl. 13.15 då släpper vi det mesta av vad sofistikerad och god förebild betyder. För att man ska orka vara så fruktansvärt bra varje dag behöver man få svina till det riktigt ordentligt två dagar i veckan.

Fredag kväll och i stort sett hela lördagen fram till kvällen går vi och suktar efter kändisskap och uppmärksamhet. När lördagskvällen nalkas kommer kreativiteten och konstnärerna inom oss vaknar till liv! det är då vi tar itu med vårt suktande.

MF's sambo arbetar mycket och ofta helgar vilket betyder att Mr. Forest får stå ut med våra vilda fantasier och beteende av alla de grader. Är det inte sambon eller Mr. Forest som torteras av vår kreativitet så våldgästas Prinsessan på Kvarnbacken.  Prinsessan är vår gemensamma bästa vän.

Nu som då händer det sig att vi får gäster och det brukar vanligtvis vara sambons syster Bordell mamman eller Blondinerna från grannbyn.

Detta var i stora drag OSS.

För att ännu en gång göra det lite klarare vem vi egentligen är:
Captain - Kapten Rödskägg RS
Cupcake - Müffinsführern MF

//Captain and the Cupcake


2 kommentarer: